kloakk problemer

Rørfornyelse er en kollektiv term for flere metoder for rehabilitering av rensing av kloakk problemer, rør problemer, rensing av avløpsrør, tett kloakk, avløpsrør og avløpsrør, vannlekkasjeproblemer Løsning uten eller med minimal inngrep i infrastruktur. Det vil si at vi kan rehabilitere rør uten å grave i veier og hager, eller uten å sprenge gulv og rive vegger. Vi bruker eksisterende tilgangspunkter som eksterne bassenger, stablingsbaser i gulv eller luker på trunker, så lenge disse er dimensjonert for arbeidet som skal utføres. Vi utfører rørfornyelse av alle typer overflatevann og dreneringsrør på vegne av villaeiere, boligkooperativer og medeiere, eiendomsforvaltere, forsikringsselskaper, rørleggere, og for kommuner og kommunale selskaper.

rør problemer

Vi bruker utstyr og materialark for strømproduksjon tilpasset den individuelle kloakkluftsløsningen, kloakkrørproblemer, dreneringstjenester og avløpsrør, vannlekkasjeproblemer. Løsning. Forklares enkelt, vi danner nye rør på innsiden av eksisterende rør ved hjelp av fleksible strømper som legges til herdemateriale, som for eksempel to-komponent epoksy.

vannlekkasje

Strømperne blir omgjort til eksisterende rør med spesialutstyr for både installasjon, gjenåpning og håndtering av grener, samt kontroll og dokumentasjon av arbeidet. Vi har mange års erfaring med å løse avløpsluftløsninger, kloakkrørproblemer, dreneringstjenester og avløpsrør for vannlekkasje. Løsning med rørfornyelse for både private og offentlige kunder over hele landet.